Bryn


Bryn Henna (30 min.)
400 kr.
Augenbliks brynbehandling Form, farve & lift bryn (60 min.)
VI ELSKER BRYN! Vi bruger derfor alle de teknikker der er til rådighed indenfor manuel grooming af dine bryn; indfarvning med Henna eller almindelig farve, trådning, voks, pincet, kemisk behandling af strittende brynhår (lift). Behandlingen afsluttes med en let brynmakeup, hvor du guides i optegning og styling af dine bryn Husk EXTRAS!
500 kr.
Form & farve (kun pincet) (30 min.)
En let oprydning og vedligeholdelse af dine bryns farve og form. Behandlingen starter med indfarvning, hvorefter dine bryn tilrettes med pincet.
300 kr.
Form (kun pincet) (30 min.)
En let oprydning og vedligeholdelse af dine bryns form. Husk XTRAS !
200 kr.

Vipper


Extensions opfyldning stor (75 min.)
Bookes indenfor 4 uger fra påsætning. Behandlingstiden er 1 time og 15 minutter
700 kr.
Extensions opfyldning mellem (45 min.)
Bookes indenfor 3 uger fra påsætning. Behandlingstiden er 45 minutter
500 kr.
Extensions opfyldning lille (30 min.)
Bookes indenfor 2 uger fra påsætning. Behandlingstiden er 30 minutter
300 kr.
Lashlift med farve (60 min.)
GENIALT! ..til dig der fra naturens hånd har et ”godt” sæt vipper! Lad dine vipper, komme til deres ret og giv dem fuld gas med et elegant og sexet vippebukbuk. Et lashlift er en semipermanent skånsom kemisk behandling, som giver dine øvre vipper et smukt og naturligt buk i op til 6 uger. Du får samtidig indfarvet dine vipper for optimal effekt. Afsluttes med keratin og plejende serum. Det anbefales at få lavet lashlift med minimum 4 ugers mellemrum. Husk XTRAs !
500 kr.
Lashlift uden farve (45 min.)
GENIALT! ..til dig der fra naturens hånd har et ”godt” sæt vipper! Lad dine vipper, komme til deres ret og giv dem fuld gas med et elegant og sexet vippebukbuk. Et lashlift er en semipermanent skånsom kemisk behandling, som giver dine øvre vipper et smukt og naturligt buk i op til 6 uger. Afsluttes med keratin og plejende serum. Det anbefales at få lavet lashlift med minimum 4 ugers mellemrum. Husk XTRAs !
400 kr.
Farve vipper (20 min.)
Indfarvning af øvre og nedre vipper. Afsluttes med plejende serum Husk XTRAS !
200 kr.

Xtras


Trådning overlæbe/ hage (25 min.)
Skånsom hårfjerning helt uden bivirkinger. Trådning stammer oprindeligt fra Østen og en 5000 år gammel metode. Vi anvender fingertrådning med bomuldstråd. Fordelen ved trådning er at de særligt fine bløde hår vi har i ansigtet, fanges langt mere effektivt ved trådning end alle andre metoder. Håret hives ud ved roden og her undslipper INGEN hår : )
200 kr.
Voksning næsebor (15 min.)
Ikke nogen videre yndefuld behandling - men de fleste finder heller ikke synlige næsehår yndefulde : ) Siddende behageligt i vores stole, får du en pind med lidt voks på op i hvert næsebor. Efter et pr minutter fjernes pindene på et nanosekund, og de synlige næsehår er pist væk. Mange fortæller i øvrigt at det giver en forfrisket oplevelse af øget luftgennemstrømning i næsen. Vi sørger naturligvis for at det kun er de ydre synlige hår der fjernes - så dit næsefilter forbliver intakt : )
200 kr.
Voksning næsebor + trådning af overlæbe/hage (30 min.)
300 kr.
Trådning af overlæbe i forbindelse med behandling (15 min.)
Når du booker tid til behandling, har du mulighed for at tilvælge Xtras til 100,00 Undtaget er følgende behandlinger: Farve af vipper Farve af bryn Bryn form (kun pincet)
100 kr.
Voksning af næsebor i forbindelse med behandling (5 min.)
Når du booker tid til behandling, har du mulighed for at tilvælge Xtras til 100,00 Undtaget er følgende behandlinger: Farve af vipper Farvning af bryn Bryn form (kun pincet)
100 kr.
Voksning næsebor + trådning af overlæbe i forbindelse med behandling (20 min.)
Når du booker tid til behandling, har du mulighed for at tilvælge Xtras til 100,00 Undtaget er følgende behandlinger: Farve af vipper Farve af bryn Bryn form (kun pincet)
200 kr.
Farve vipper i forbindelse med Brynbehandling (5 min.)
100 kr.
Øjenmaske (5 min.)
Lækker opfriskende fugtgivende gelmask fra Miqura
75 kr.
Læbemaske (5 min.)
Fugtgivende og udglattende maske fra Miqura
75 kr.

Extensions vipper
WOW! Tænk at kunne gå til vippefrisør, og vågne hver morgen til allerede”påklædte” vipper- helt uden at løfte en finger. Den oplevelse får du med vippeextensions! Augenblik anvender singlelash teknikken. Det betyder een kunstig vippe på eet naturhår! Det naturlige vippeantal spænder mellem 80-100 vipper på hvert øje. Derfor tager behandlingen ca 2 timer, men kan variere, bl.a i forhold til hvor mange naturvipper du har, samt hvilken tekstur de har (korte, fine, lyse osv). Behandlingen starter med en vippeanalyse. Sammen med dig tages der stilling til hvilken tykkelse og kurve vil passe bedst til dig og dine vipper. Ekstensionvipper findes i mange forskellige former. Vippetypen vælges ud fra dine egne vippers længde og tykkelse, samt det udtryk du ønsker. Den kunstige vippe fastgøres på din egen vippe med en vippepincet og en særlig vippelim. Venligst mød op uden kontaktlinser og øjenmakeup. Såfremt du møder med øjenmakeup skal du regne med ca 15 minutters kortere påsætningstid
1000 kr.